Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce By Wyndham – pasiūlymai kelionei

Geriausi pasiūlymai šiam viešbučiui


Kas įskaičiuota į kainą?

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce By Wyndham

Viešbutis
Atnaujintas 2017-2018 metais.

Viešbutį sudaro pagrindinis 9-ių aukštų pastatas ir papildomas 3-jų aukštų Annex pastatas.

Viso yra 710 numerių.

Smile/Low Cost Room (MB or Annex) tipo numeriai (pagrindiniame pastate arba Annex pastate, be vaizdo, pagr. lova - 2 viengulės lovos, papildomai - sofa, maks. 2 asm., 25 m2 ).

Standard Mountain View SGL tipo numeriai (pagrindiniame pastate, su vaizdu į kalnus, pagr. lova - 2 viengulės lovos arba dvigulė lova, maks. 1+1 asm. + kūdikis, 25 m2).

Standard Mountain View / Side Sea View tipo numeriai (pagrindiniame pastate, su vaizdu į sodą arba kalnus, su šoniniu vaizdu į jūrą, pagr. lova – dvigulė lova arba 2 viengulės lovos, papildomai – sofa, maks. 3 asm., 25 m2).

Standard Front Sea View tipo numeriai (pagrindiniame pastate, 1-6 aukštuose, su tiesioginiu vaizdu į jūrą, pagr. lova – dvigulė lova arba 2 viengulės lovos, papildomai – sofa, maks. 3 asm., 25 m2).

Panoramic Front Sea View tipo numeriai (pagrindiniame pastate, 7-8 aukštuose, su tiesioginiu vaizdu į jūrą, pagr. lova – dvigulė lova arba 2 viengulės lovos, papildomai – sofa, maks. 3 asm., 25 m2);

Suite 1 Bdrm Mountain View / Side Sea View / Front Sea View tipo numeriai (pagrindiniame pastate, 9-me aukšte, su vaizdu į kalnus, su šoniniu vaizdu į jūrą arba su tiesioginiu vaizdu į jūrą, svetainė ir miegamasis, pagr. lova – dvigulė, papildomai – 2 sofos, maks. 3+2 asm. arba 4 asm. + kūdikis, 41 m2).

Family Suite Annex 1 Bdrm tipo numeriai (išsidėstę papildomame Annex pastate, su vaizdu į konferencijos centrą ir automobilių stovėjimo aikštelę, miegamasis ir svetainė atskirti durimis, pagr. lova – dvigulė, papildomai – 3 sofos, maks. 4+1 asm. + kūdikis, 50 m2).

Numeriai pritaikyti asmenims su negalia: nėra.

 

Galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis: Visa, MasterCard

Apgyvendinimas su gyvūnais: neįmanomas

Bankomatas: viešbučio teritorijoje

Adresas: Ialyssos Avenue (Ixia), Rhodes 85100 – Greece

Viešbučio vieta
Iskijos rajone, apie 12 km iki oro uosto, apie 4 km iki Rodo miesto centro, apie 1 km iki Jalyso, per kelią iki paplūdimio (per požeminę perėją). Autobusų stotelė apie 50 m iki viešbučio. Vakaro pramogos:  Rodo mieste (apie 4 km)

Viešbučio teritorijoje

Vaikai nuo 8 mėn. iki 3 metų

Numeryje

Vaikams

Pramogos ir sportas

Paplūdimys

Maitinimas

Kambarių tipai

Viešbučio lokacija