Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Club Hotel Turan Prince World – pasiūlymai kelionei

Geriausi pasiūlymai šiam viešbučiui


Kas įskaičiuota į kainą?

Club Hotel Turan Prince World

Sidė, Turkija
Viešbučio lokacija

Viešbutis

______________________________

Pastatytas 1993 metais, bendras plotas 132 000 m2, paskutinį kartą atnaujintas 20142015 metais (Atnaujintas išorinis pastatų fasadas, atnaujinti vonios kambariai ir numerių interjeras). 2019 metais buvo atnaujinti visi pagrindinio pastato numeriai, 2020 metais žiemą buvo atnaujinti visi Club Dublex tipo numeriai.

Viešbutį sudaro 4-ių aukštų Hotel, šešiasdešimt du 2-jų aukštų Club pastatai ir keturios 2-jų aukštų Select tipo vilos. Viso yra 688 numeriai.

Hotel pastatuose

84 Hotel Standard Room tipo numeriai (48 iš jų Hotel Standard Room Sea View su vaizdu į jūrą, dvigulė lova, viengulė lova ir sofa-lova, maks. 3+1 asm., 29 m2).

47 dviejų aukštų Hotel Dublex Family tipo numeriai (26 iš jų Duplex Sea View su vaizdu į jūrą, 1-ame aukšte: miegamasis neatskirtas durimis, 2 pagrindiniai kambariai, dušo kabina; 2-ame aukšte: atviras miegamasis, dvigulė lova, maks. 4+1 asm., 44 m2).

 

Club pastatuose

423 Club Standard Room tipo numeriai (dvigulė lova, viengulė lova ir sofa-lova arba 2 viengulės lovos ir sofa-lova, maks. 3+1 asm., 24-28 m2).

77 dviejų aukštų Club Dublex Family Room tipo numeriai (2 viengulės lovos ir tualetas, dušas - 1-ame aukšte, laiptai viduje į antrą aukštą; 2-ame aukšte - dvigulė lova, tualetas, dušas, tarp kambarių yra durys, maks. 4+1 asm., 40 m2).

 

 

Select Villa tipo vilose (vilų teritorijoje yra atskiras baseinas, poilsio zona ir baras-restoranas)

11 vieno kambario Select Standart Room tipo numerių (1 dvigulė lova, 1 viengulė lova ir 1 sofa, visi numeriai 1-ame aukšte, iš balkono yra tiesioginis išėjimas prie baseino, maks. 3 asm., 30 m2).

25 dviejų aukštų Select Dublex Family Room tipo numeriai (1-ame aukšte - dvi viengulės lovos ir vonios kambarys su dušu, laiptai į antrą aukštą; 2-ame aukšte yra dvigulė lova, tualetas, dušas; visi numeriai 2-ame aukšte, iš balkono laiptais galima nusileisti tiesiai prie baseino, maks. 4+1 asm., 50 m2).

11 dviejų kambarių Select Junior Suite tipo numerių (svetainė, miegamasis su durimis, 1 dvigulė lova, 1 viengulė lova, svetainėje – sofa ir foteliai, visi numeriai 1-ame aukšte, iš balkono yra tiesioginis išėjimas prie baseino, maks. 3+1 asm., 45 m2).

11 dviejų aukštų trijų kambarių Select Senior Suite tipo numerių (2 miegamieji, 1 svetainė ir 2 vonios kambariai; 1-ame aukšte: miegamasis (dvigulė lova, viengulė lova), svetainė ir vonios kambarys; 2-ame aukšte: miegamasis (2 viengulės lovos), vonios kambarys, tarp kambarių yra durys, visi numeriai yra antrame aukšte, iš balkono laiptais galima nusileisti prie baseino, maks. 5 asm., 65 m2).

Apgyvendinimas su gyvūnais: neįmanomas

Viešbučio vieta
Apie 75 km iki Antalijos oro uosto, apie 12 km iki Manavgato miesto, Kizilagac gyvenvietėje, ant jūros kranto.

Numeryje

Paplūdimys

Viešbučio teritorijoje

Pramogos ir sportas

Vaikams

Vaikai nuo 8 mėn. iki 3 metų

Maitinimas

Kambarių tipai

Viešbučio lokacija