Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Jaz Aquamarine Resort Hurghada – pasiūlymai kelionei

Geriausi pasiūlymai šiam viešbučiui


Kas įskaičiuota į kainą?

Jaz Aquamarine Resort Hurghada

Viešbutis

Atidarytas 2009 metais.

Viešbutį sudaro pagrindinis 3-jų aukštų pastatas.

Viso yra 1001 numeris.

Superior room tipo numeriai  (su vaidu į baseiną/sodą, 35 m2, miegamasis su 2 viengulėmis lovomis, vonios kambarys ir balkonas / terasa, maks. 2+1 asm.).

Superior Sea View tipo numeriai (su vaidu į jūrą, 35 m2, miegamasis su 2 viengulėmis lovomis, vonios kambarys ir balkonas, maks. 2+1 asm.).

Deluxe Family room tipo numeriai  (su vaizdu į baseiną arba sodą, 45 m2, miegamasis su King size tipo lova, svetainės zona su 2 sofomis (80x180 cm dydžio), kambariai atskirti durimis, vonios kambarys ir balkonas/terasa, maks. 2+2 arba 3+1 asm.).

Deluxe Family Swim Up room tipo numeriai  (su vaizdu į baseiną, 50 m2, miegamasis su King size tipo lova, svetainės zona su 2 sofomis (80x180 cm dydžio), kambariai atskirti durimis, vonios kambarys ir terasa su išėjimu prie baseino, maks. 2+2 arba 3+1 asm.).

Junior Suite tipo numeriai (su vaizdu į baseiną arba sodą, 75 m2, miegamasis su Queen-size bed tipo lova arba 2 viengulėmis lovomis, svetainė, vonios kambarys ir balkonas, maks. 2 asm. arba 1+1 asm.).

Executive Suite tipo numeriai (su vaizdu į jūrą, 80 m2, miegamasis su King-size bed tipo lova, svetainė, vonios kambarys ir balkonas, maks. 2+2 asm.).

Royal Suite tipo numeriai (su vaizdu į baseiną/jūrą, 100 m2, miegamasis su Queen-size bed tipo lova, svetainė, vonios kambarys ir terasa su išėjimu prie privataus baseino, maks. 2+2 asm.).

Papildoma lova pagal užklausimą rezervacijos metu (bus teikiama priklausomai nuo viešbučio užimtumo)!

Galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis: Visa, MasterCard

Apgyvendinimas su gyvūnais: neįmanomas

Viešbučio vieta
Apie 17 km iki Hurgados oro uosto, apie 22 km iki Hurgados miesto centro, ant jūros kranto.

Viešbučio teritorijoje

Vaikams

Numeryje

Pramogos ir sportas

Vaikai nuo 8 mėn. iki 3 metų

Paplūdimys

Maitinimas

Kambarių tipai

Viešbučio lokacija