Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Hovima La Pinta – pasiūlymai kelionei

Geriausi pasiūlymai šiam viešbučiui


Kas įskaičiuota į kainą?

Hovima La Pinta

TENERIFE SUR, Ispanija
Viešbučio lokacija

Viešbutis
Priklauso HOVIMA viešbučių tinklui.

Pastatytas 1987 metais, paskutinį kartą atnaujintas 2017 metais.

Viešbutį sudaro vienas 5-ių aukštų pastatas (yra 3 liftai).

Viso yra 229 numeriai.

One Bedroom Apart. Comfort tipo numeriai (miegamasis ir svetainė, 2 viengulės lovos, sofa-lova, įrengta virtuvė (mikrobangų krosnelė, kavos virimo aparatas, virdulys, skrudintuvas ir šaldytuvas), maks. 2+2 arba 3 asm.).

One Bedroom Apart. Superior tipo numeriai (su vaizdu į jūrą, miegamasis ir svetainė, 2 viengulės lovos, sofa-lova, įrengta virtuvė (mikrobangų krosnelė, kavos virimo aparatas, virdulys, skrudintuvas ir šaldytuvas), maks. 2+2 arba 3 asm.).

One Bedroom Apart. Excellence tipo numeriai (su vaizdu į jūrą, miegamasis ir svetainė, 2 viengulės lovos, sofa-lova, įrengta virtuvė (mikrobangų krosnelė, Nespresso kavos virimo aparatas (kasdien papildomos kapsulės), virdulys, skrudintuvas ir šaldytuvas su pasveikinimo rinkiniu), chalatas ir šlepetės, rankšluosčiai baseinui, balkonas su gultais, pirmenybė teminio restorano rezervacijai (neribotai), lovų paruošimas nakčiai ir pagalvių meniu, min. 2 asm., maks. 2+2 arba 3 asm.).

One Bedroom Apart. Family tipo numeriai (su tiesioginiu išėjimu prie baseino ir/arba vaikų žaidimų aikštelės, svetainė ir miegamasis, 2 viengulės lovos + 1 dvigulė lova ir sofa-lova, įrengta virtuvė (mikrobangų krosnelė, kavos virimo aparatas, virdulys, skrudintuvas ir šaldytuvas), laiptelis vaikams vonios kambaryje, min. 2+1 asm., maks. 4+1 asm.).

Two Bedroom Apart. Superior tipo numeriai (su vaizdu į jūrą, svetainė ir 2 miegamieji, 2 viengulės lovos (kiekviename miegamajame), sofa-lova, įrengta virtuvė (mikrobangų krosnelė, kavos virimo aparatas, virdulys, skrudintuvas ir šaldytuvas), 1 arba 2 vonios kambariai, min. 4 asm., maks. 5 arba 4+2 asm.).

Two Bedroom Apart. Excellence tipo numeriai (su vaizdu į jūrą, svetainė ir 2 miegamieji, įrengta virtuvė (mikrobangų krosnelė, Nespresso kavos virimo aparatas (kasdien papildomos kapsulės), virdulys, skrudintuvas ir šaldytuvas su pasveikinimo rinkiniu), 2 vonios kambariai, chalatas ir šlepetės, rankšluosčiai baseinui, balkonas su gultais, pirmenybė teminio restorano rezervacijai (neribotai), lovų paruošimas nakčiai ir pagalvių meniu, min. 4 asm., maks. 5 arba 4 +2 asm.).

Viešbutis pritaikytas asmenims su negalia.

 

Galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis: Visa, MasterCard, Maestro

Apgyvendinimas su gyvūnais: neįmanomas

Аdresas: Av. de España, 5 38660 Costa Adeje Santa Cruz de Tenerife España Kosta Adechė, Tenerifė, Ispanija

Viešbučio vieta
Kosta Adechėje, apie 15 km iki pietinio Tenerifės oro uosto, apie 1 km iki kurortinės Plaja de las Amerikas zonos centro, pirmoje viešbučių linijoje, apie 100 m iki La Pinta paplūdimio, apie 250 m iki Torviscas paplūdimio, apie 550 m iki Fanable paplūdimio. Šalia viešbučio yra vandens sporto centras, į kairę nuo viešbučio – prekybos ir pramogų kompleksas.

Viešbučio teritorijoje

Paplūdimys

Vaikams

Pramogos ir sportas

Numeryje

Vaikai nuo 8 mėn. iki 3 metų

Maitinimas

Kambarių tipai

Viešbučio lokacija