Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Australiją

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Australiją, viza (e-leidimas) reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. pasas,  galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos (asmens tapatybės kortelė netinka);
  2. keliautojas turi turėti pakankamai lėšų kelionei bei galėti lėšas parodyti banko išrašais;
  3. užpildyta speciali anketa.

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
3 mėn. 3-14 d.d. 71 €


Reikalingi dokumentai:

  • pasas,  galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • užpildyta speciali anketa.

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose


Vizos galiojimas Forminimo trukmė*
studijų laikotarpis 1 mėn.


Reikalingi dokumentai:

  • pasas,  galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • užpildyta speciali anketa;
  • patvirtinimas iš Australijos mokymosi įstaigos, kad asmuo priimtas;
  • medicininės apžiūros išrašas.

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.