Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Etiopiją

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Etiopiją, viza reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. nepažeistas pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  2. spalvotos, baltame fone nuotraukos;
  3. anketiniai duomenys:
    • darbovietė;
    • pareigos;
    • adresas;
    • telefonas;
    • pasikeitusioms pavardę moterims - mergautinė pavardė;
    • pilietybė;
    • sutuoktinio duomenys.
Vizos į Etiopiją pavyzdys
Vizos į Etiopiją pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 30 d. 12 d.d. 119 € + 116 € siuntimas


Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • 1 spalvota nuotrauka;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas arba iškvietimas iš Etiopijos; 
  • anketiniai duomenys. 

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.