Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Gvinėją

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Gvinėją, viza reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. nepažeistas pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  2. spalvotos dokumentinės nuotraukos baltame fone ( 3x4 cm.);
  3. anketiniai duomenys:
    • darbovietė;
    • pareigos;
    • adresas;
    • telefonas;
    • pasikeitusioms pavardę moterims - mergautinė pavardė;
    • pilietybė;
    • sutuoktinio vardas, pavardė ir gimimo data.
Vizos į Gvinėją pavyzdys
Vizos į Gvinėją pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Forminimo trukmė* Kaina*
10-14 d.d. 143 € + 116 € siuntimas

Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • 2 spalvotos nuotraukos;
  • 2 egzemplioriai užpildytų ir pasirašytų anketų;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas; 
  • iškvietimas iš Gvinėjos;
  • anketiniai duomenys; 
  • skiepų knygutė su žyma apie atliktus skiepus nuo geltonojo drugio;
  • ne senesnė kaip 3 mėn. banko pažyma anglų kalba.

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.