Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Indiją

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Indiją, viza reikalinga (galioja nuo išdavimo, o ne nuo atvykimo datos).

Dokumentai vizai gauti:

  1. pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  2. viena 5x5 cm. dydžio nuotrauka (spalvota, baltame fone);
  3. lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas;
  4. anketiniai duomenys, tame tarpe ir:
    • tėvo ir sutuoktinio vardas;
    • ar neturi giminių pakistane;
    • kokias šalis aplankė per paskutinius 10 metų;
    • jei buvo anksčiau Indijoje, nurodyti adresą kur buvo apsistojęs.
Vizos į Indiją pavyzdys
Vizos į Indiją pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 6 mėn. 10-15 d.d. 199 €


Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • viena 5x5 cm. dydžio nuotrauka (spalvota, baltame fone);
  • anketiniai duomenys; 
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas.
Svarbu! Įvažiavus į šalį su turistine viza, kitą kartą vėl įvažiuoti į Indijos Respubliką bus galima tik po 60 dienų, praėjusių nuo išvykimo iš Indijos datos!

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 12 mėn. 10-15 d.d. 298 €


Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • viena 5x5 cm. dydžio nuotrauka (spalvota, baltame fone);
  • anketiniai duomenys; 
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas;
  • raštas iš darbovietės;
  • iškvietimas iš įmonės Indijoje, į kurią vykstama (anglų kalba, jame turi būti nurodyti keliaujančio asmens vardas, pavardė, paso duomenys ir kelionės tikslas).

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 60 d. 4-6 d.d. 98 €


Reikalingi dokumentai:

  • skenuota spalvota paso kopija;
  • skenuota spalvota dokumentinė nuotrauka;
  • anketiniai duomenys;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas;
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas.

Svarbu:

  • Elektroninė turistinė Indijos viza galioja tik skrendant į: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh, Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum, Varanasi;
  • Elektroninė turistinė viza išduodama tik 2 kartus per vienus kalendorinius metus;
  • Viza į Indiją yra dvikartinė, nepratęsiamo galiojimo, su ja negalima lankytis uždraustose teritorijose.

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.