Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Iraną

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Iraną, viza reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. nepažeistas pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  2. viena spalvota dokumentinės nuotraukos baltame fone ( 3,5x4,5 cm.) (moterys nuotraukoje turi būti su skara);
  3. lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  4. anketiniai duomenys:
    • darbovietė;
    • pareigos;
    • adresas;
    • telefonas;
    • tėvo vardas ir pavardė;
    • pasikeitusioms pavardę moterims - mergautinė pavardė;
    • sutuoktinio duomenys;
    • pilietybė.
Vizos į Iraną pavyzdys
Vizos į Iraną pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 30 d. 3-4 sav.  99 € + 116 € siuntimas


Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • 1 spalvota nuotrauka;
  • iškvietimas iš Irano;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • tikslus rezidavimo Irane adresas; 
  • anketiniai duomenys; 
  • madicininių išlaidų draudimas.

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.