Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Laosą

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Laosą, viza reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. nepažeistas pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  2. užpildyta anketa.
Vizos į Laosą pavyzdys
Vizos į Laosą pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 30 d. 9-10 d.d. 129 € + 116 € siuntimas


Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • 2 spalvotos nuotraukos 4,5x5,5 cm.;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas arba iškvietimas iš Etiopijos; 
  • užpildyta ir pasirašyta anketa. 

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.