Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Mianmarą

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Mianmarą, viza reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  2. užpildyta anketa.
Vizos į Mianmarą pavyzdys
Vizos į Mianmarą pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 28 d. 9-10 d.d. 159 € + 116 € siuntimas

Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • 3 vienodos spalvotos 4,5x5,5 cm. dydžio nuotraukos;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • užpildytos ir pasirašytos anketos. 

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.