Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Namibiją

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Namibiją, viza reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. nepažeistas pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, turi būti bent 2 tušti puslapiai vizai įklijuoti);
  2. spalvotos dokumentinės nuotraukos baltame fone ( 3,5x4,5 cm.) su kitoje pusėje užrašytais vardu ir pavarde;
  3. kelionės draudimas;
  4. išrašas iš banko sąskaitos už praėjusius 3 mėn. (balansas);
  5. lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas;
  6. viešbučio rezervacijos patvirtinimas;
  7. anketiniai duomenys:
    • darbovietė;
    • pareigos;
    • adresas;
    • telefonas;
    • pasikeitusioms pavardę moterims - mergautinė pavardė;
    • pilietybė;
    • sutuoktinio vardas, pavardė ir gimimo data.
Vizos į Namibiją pavyzdys
Vizos į Namibiją pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 30 d. 10 - 12 d.d. 134 € + 116 € siuntimas


Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos (nesuplėšytas, neapdraskytas);
  • spalvotos dokumentinės nuotraukos baltame fone ( 3,5x4,5 cm.) su kitoje pusėje užrašytais vardu ir pavarde;
  • 2 užpildytos ir pasirašytos anketos;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas;
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas;
  • kelionės draudimas;
  • išrašas iš banko sąskaitos už praėjusius 3 mėn. (balansas);
  • anketiniai duomenys;
  • verslo vizai - iškvietimas iš Namibijos.

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.