Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Tanzaniją

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Tanzaniją, viza reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. nepažeistas pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  2. trys spalvotos dokumentinės nuotraukos baltame fone ( 3x4 cm.);
  3. lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  4. viešbučio rezervacijos patvirtinimas; 
  5. užpildyta anketa.
Vizos į Tanzaniją pavyzdys
Vizos į Tanzaniją pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 3 mėn. 14 d.d. 113 € + 116 € siuntimas


Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • 3 vienodos spalvotos 3,5 x 4,5 cm. dydžio nuotrauka;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas; 
  • užpildyta anketa.

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.