Baltic Clipper
Mūsų Facebook puslapis

Viza į Zimbabvę

Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Zimbabvę, viza reikalinga.

Dokumentai vizai gauti:

  1. nepažeistas pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, turi būti bent 2 laisvi puslapiai vizai);
  2. spalvotos dokumentinės nuotraukos baltame fone ( 3,5x4,5 cm.);
  3. anketiniai duomenys:
    • darbovietė;
    • pareigos;
    • adresas;
    • telefonas;
    • pasikeitusioms pavardę moterims - mergautinė pavardė;
    • pilietybė;
    • sutuoktinio vardas, pavardė ir gimimo data.

 

Vizos į Zimbabvę pavyzdys
Vizos į Zimbabvę pavyzdys

Konsultacijos vizų išdavimo klausimais

Skambinkite tel.   +370 5 2490900 arba siųskite užklausą
darbo dienomis nuo 8:00 iki 18:00 val.


Vizos galiojimas Forminimo trukmė* Kaina*
iki 3 mėn. 12 d.d. 126 € + 116 € siuntimas


Reikalingi dokumentai:

  • pasas (turi galioti bent 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos); 
  • 2 vienodos spalvotos nuotraukos;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos patvirtinimas; 
  • viešbučio rezervacijos patvirtinimas arba adresas, kur apsistosite Zimbabvėje; 
  • anketiniai duomenys; 
  • skiepų knygutė su žyma apie atliktus skiepus nuo geltonojo drugio;

*Vizų forminimo trukmė ir kaina gali kisti, tikslios informacijos teiraukitės mūsų biuruose

  Geriausi pasiūlymai - tiesiai į Jūsų pašto dėžutę
© 2019 UAB „Baltic Clipper“. Visos teisės saugomos.